Van oud naar nieuw!

Terugblikkend op het afgelopen jaar is er veel gebeurd. Praktijk de Roze Wolk heeft in 2016 het licht mogen zien. Wat ik voor ogen had was wel duidelijk, maar hoe was een groeiend proces. Met name het broeden op de juiste praktijknaam, die weergeeft wat ik doe was een langdurig proces. Maar toen dat er eenmaal was volgden de stappen vanzelf.

Via de ouderwetse manier van knippen, scheuren en plakken kreeg mijn moodboard vorm. Van daaruit schreef ik een wedstrijd uit voor het ontwerpen van een logo. Als je goed kijkt zie je daarin de Moeder en het Kind, de Eicel en het Zaadje, de Zon achter de Wolken of een Speen, danwel Flesje. Het is maar wat je erin wilt zien. Ik vind hem zelf echt prachtig in zijn eenvoud, vanwege al deze elementen.

Hierna volgde de flyer en het visitekaartje gemaakt door Monique van Kessel.  De website wilde ik graag zelf doen, maar ik kreeg het niet helemaal zoals ik wilde en na lang prutsen besloot ik dat ook dit een vak apart is. Gelukkig was daar mijn goede vriend Johan van Reclamebureau BCO, die mij zijn liefdevolle hulp aanbood. En sinds een aantal dagen staat mijn nieuwe website live. Yess!!

Ondanks dat de weg soms lang en heuvelachtig is ga ik dapper door. Met enige trots kan ik nu dus zeggen dat het geheel staat als een huis. Maar een huis zonder bewoners is een verlaten plek, daarom nodig ik jullie uit mijn website te bekijken. En het zal mij een waar genoegen zijn jullie te mogen ontmoeten in het jaar 2017. Een liefdevolle groet,

Petra van www.praktijkderozewolk.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *