Kunstzinnig Coachen

Ben je niet zo’n prater, maar voel je wel dat het nodig is om met jezelf aan de slag te gaan. Dan is Kunstzinnig coachen een fijne vorm van therapie.

Door je eigen expressie weergegeven in beeld of vorm ontstaat het verhaal van jezelf. Wat zegt een kunst, klei of tekenwerk over jou? Welke emoties spelen daarin een rol? Hoe vrij voel jij je?

Met creatieve coaching werk je vanuit jouw gevoel en intuitie. Vanuit het onbewuste, want de vorm ontstaat vanzelf. Of het nu via intuitief schilderen is of vanuit beweging. Het innerlijk kind in jou krijgt de ruimte om te ‘spreken’ en kan van daaruit helen. Ook als je te maken hebt met rouwverwerking is dit een uitermate passende vorm om vanuit te werken, met een blijvende herinnering.

Door gebruik te maken van jouw creativiteit ben jij je eigen persoonlijke life coach. Ik als therapeut begeleid je in dat proces via het innerlijk kind werk, zodat de zaken die voor jou belangrijk zijn boven water komen. Zodat jij daarna de nodige stappen kunt zetten die voor jou belangrijk zijn en ertoe doen.

Kunstzinnig coachen is nauw gelinkt aan lichaamsgerichte therapie, omdat er veel met en vanuit beweging wordt gewerkt. Daarnaast gebruik ik creatieve therapie ook in het werken met familieopstellingen. Het is geheel aan jou welke vorm van werken je graag kiest.

Wanneer je interesse hebt in een creatieve workshop meld je dan hier aan, zodat ik je mee kan nemen in de mailing.

Vind je schilderen en kleien als coachvorm te ingewikkeld, maar heb je wel behoefte aan een coach, kijk dan op de pagina hypnotherapie.

Website gerealiseerd door BrugMedia BV, Kampen © Copyright - Praktijk De Roze Wolk